Penis Festival

En vän till mig skickade nått väldigt roligt och intressant till mig häromdagen som ja bara kände att jag var tvungen att dela med mig med er. Här är nånting helt i min stil. :D
Penis Festival! Är en festival som tar plats i Japan första söndagen början på våren. Kamamara Matsuri or the Festival of the Steel Phallus även kallad Penis festivalen. Folk som är med i festivalen blir då kallade "dickheads" *hahahaha* tyckte det var klockrent! :D Om jag får tillfälle nån gång under min livstid skulle jag vilja åka och se det med egna ögon.
Här kommer lite bilder så ni får ett hum av hur det skulle kunna se ut och va :) Enjoy ;)



Mellandagsrea

Ledig nu i två dagar. Igår var jag på IKEA med Nadja och Dylan. Köpte en massa onödiga saker. Men alltid kul och shoppa lite. Sa till mig jälv att ja inte skulle ta mig ut till mellandagsrea vimmlet men suget är nog för stort!! Känner hur det kliar i fingrarna på att man vill hitta en massa fynd. Framför allt nya kläder! Så idag har jag lyckats övertala min lilla hun bun Po att följa med mig ut på jakt efter något roligt :D
Kommer förhoppningsvis komma hem med en massa fynd. Längtar!!! Ska väl gå och göra mig iordning så jag kommer ut nån gång idag. Senare ikväll blir det till Sollentuna och träffa Amanda på ett glas lr två. Får se hur det kommer sluta. Ska jobba imorn så det får inte bli allt för mycke.

Tudiloo så länge // Linn


Garva så jag dooooog!!!





On a Mission!

Känns som om tiden bara tickar iväg! Hinner inte med! Måste bara säga att det här året har varit skit för min del. Måste ta tag i det här och göra nånting bättre så att nästa år inte blir lika värdelöst. Vet att inte mycket kommer att ändras. Men allting ligger ju oxå hos mig själv. Bara jag som kan ta tag i det. Jag är inte en sån som brukar lägga nyårslöften iaf inga som ja vet att ja inte kan hålla. Jag la ett förra året och då var det att ja skulla faan ta och VÅGA MERA! Har ja nu vågat mer detta år? I think not. Inte mer än vad ja normalt gör. Jag måste VÅGA MER! Ännu mer! Inget ska få hålla mig tillbaka. Vill ja nånting, gör det. Vill jag ha nånting, ta det. No more holding back.
It's the tiger in me that has to come out.
Mitt andra misson blir fan och hitta mig ett bra ligg. Som min polare. Hon säger att hennes pussy ligger i koma och att det lär ju ta en speciell jävel för att återuppliva den. Och då menar ja att då duger inte vad som helst. Om ja inte fixar det snart så kommer ja oxå hamna i koma.
And we don't want that. Trust me.
Inte bara ett ligg heller utan en bra kille överhuvudtaget. Man blir ju inte yngre. Och varje timma, minut, sekund som går förbi kan du aldrig få tillbaka. Så det är bara att blicka framåt. Och framåt för mig är att ta varje sekund och göra det till de damn bästa sekunderna man någonsin haft.
Live for the moment not the past.
Så vad har ja kommit fram till? Våga mer and find me a man. Kan det va så svårt?



Dont wanna end up like this Pussy ;)


Japanese people are wacky :p

Tror det här e miniburgers o.O Som om man blir nätt på de här!

This is just wierd! Men säkert väldigt effektiv :D



Tutthalsdukar. Me like! *hihi*

Bondage Dockor. Kuligt :D

För folk som känner sig mer bekväma av att borsta med fingret *.*

Donut burgare! *wahahahaha*

I have no words for this shit!

That's just NASTY!

o.O

För folk som känner sig lite ensama om nätterna. Har man nån & krama på ^.^



Lr om man föredrar och somna i nåns knä....


Hotties

Såg filmen stop-loss häromdagen bra film med heta skådisar. Var så att man satt och dreglade över killarna. Vart faan får man tag på en sån? Blir till och åka till USA ;)
Ni får avgöra vad ni tycker om the HOTTIES!






Joseph Gordon-Levitt

Ryan Phillipe



Channing Tatum (Damn!)


De 10 dyraste hotellen i världen

Nu när det är så kallt ute så man knappt kan ta sig ut så måste man sysselsätta sig med annat. Jag föredrar att drömma mig bort. Jag är en person som ÄLSKAR att bo på hotell och känna sig lite bortskämd. Älskar allt som hör till. Den fina inredningen. Sköna sängar. Minibaren. De små duschartiklarna som finns inne i badrummet. Roomservicen... need I say more? Anyhow. Här kommer lite bilder som på ställen som man bara vill ha råd att bo på men som man bara kan drömma sig bort till....

10. $15,500 a night – Imperial Suite, Park Hyatt-Vendôme

Paris, France

9. $16,000 a night – Royal Suite, Four Seasons George V
Paris, France

8. $17,500 a night – Royal Armleder Suite, Le Richemond
Geneva, Switzerland


7. $18,000 a night – Royal Suite, Burj Al Arab
Dubai, United Arab Emirates

6. $18,200 – Ritz-Carlton Suite, The Ritz-Carlton
Moscow, Russia

5. $25,000 a night – Bridge Suite at The Atlantis
Paradise Island, Bahamas

4. $33,000 a night – Royal Penthouse Suite, President Wilson Hotel
Geneva, Switzerland

3. $34,000 a night – Ty Warner Penthouse, Four Seasons
New York

2. $40,000 a night – Hugh Hefner Sky Villa, Palms Casino Resort
Las Vegas

1. $50,000 a night – Royal Villa at Grand Resort Lagonissi
Athens, Greece


Hemma hos Poesi (Po)

Idag vart ja "tvingad" till att laga mat hemma hos Po. Eftersom jag inte vart där innan så passade det perfekt att ja fick komma hem till henne och stöka ner i hennes kök. :p
Vi åkte iväg till China Market på Olof Palmes gata för att handla de flesta ingredienserna.
Vidare till Gullmars för att handla resten. Sen hem till Po för att sedan laga maten. Eftersom att Po redan var så hungrig så blev det mycke hon var sugen på (=mycke mat) så det vart nåra rätter.
Gott var det men oooh så mätt man blev. Visst ser det mumsigt ut?

Wokad fläsk med starkbasilika och grönsaker.

 

Tom Kha soppa med kyckling.

 

 

Till efterrätt blev det Hallon och Björnbärspaj med vaniljvisp. Smarrigt :)


ahhhh.... donuts....

                         

Nu när julmarknaden har kommit till Sergelstorg passa då för guds skull på att gå förbi och köp dig några riktigt rejäla och härliga donuts. Såå jummy!
Påminner mig om för nått år sen ja va så sugen då donuts och skulle gå förbi och köpa mig nåra stycken. På den tiden hade ja lösnaglar oxå. Går fram till försäljaren och säger:
"Hej! Fem donuts tack! "
"Det blir 65kr."
Jag sticker ner handen i plånboken och tar upp mina sedlar. Ska lägga dem på glasdisken och ena min nagel går av. Han tittar förskräckt på mig och säger:
"Oj! Gick det bra?!"
"Ja! Ja!" säger ja och tar snabbt upp nageln och lägger i fickan.
Han kollar fortfarande förskräckt på mig men ja tar mina donuts och går snabbt därifrån. Men shiit va pinsamt det där va! Hahahaha!


Hemma hos Poi

Glömde lägga upp bilder på den goda maten ja blev bjuden hemma hos Poi. Hon är så söt som fixade käk till lilla mig som var så trött och utmattad. Hur mysigt som helst vi käkade kycklingsallad och till efterrätt blev det pannkakor. :D Satt och tittade på Gabriel Iglesias Stand Up Comedy. Snubben är riktigt rolig!!


 


Funny pictures 2


Hem till Poi

Idag har varit en seg dag känns det som. Inte nog med att ja inte fick tillräckligt med sömn. Jag tror jag håller på och blir magsjuk oxå :( Såååå tråkigt!!!
Jobbar ett tag till sen ska jag hem till Poi (Parinya) så får hon ta hand om mig... Fastän hon inte vet om det än själv :p *hihi* Får se vad vi ska hitta på. Nånting blir det iaf! Kanske lite bak om Poi är snäll :) Hoppas hon inte läser det här innan så man kan fjäska lite :p Love U BIG SIS!!!

Skulle ha sovit....

Typiskt... att man inte sover när man kan asså.
Var ledig igår. Skulle ha träffat min söta Heidi men hon avbokade mig :(  Ringde Poesi och kom med den briljanta idén att vi skulle gå på bio. Men icke sa nicke. Slutade med att jag, Poesi och Parinya gick och julhandla lite. Först julhandla sen vart det middag. Stackarna vart helt utmattade av gå på stan. Först säger de att de inte är hungriga sen såg dom ut som zombies! Hahaha! Mina söta ling lings. Love them! Vi gick iaf till Tjabbah Thai på Wallingatan och åt. OMG va god mat de har! Vi beställde hela FYRA rätter! Och tro mig att vi rensa allt! Det blev Tom Kha Kai, Pla Nin Thaad, Lab Moo och Panäng Nua. Jummy jummy ^.^ Till efterrätt (och ja det blev efterrätt *haha*) blev det Kokosglass. Hur gott som helst. :) En liten skål räckte till alla tre. Den var ganska mäktig.
Under middagens gång fick jag ett samtal från Mäklaren. Han ville ses. Trodde han hade gett upp men nej.
Tänkte väl efter sista gången vi sågs att han inte skulle höra av sig något mer med tanke på hur det gick. Jag hade iaf inte förväntat mig att han skulle höra av sig. Anyhow. Vi bestämde att vi skulle ses. Eftersom han inte ville träffas ute och jag ville inte ha hem han till mig. Blev det att vi skulle ses hemma hos honom. Min första tanke var ju att "jahapp here we go again" men eftersom han sa att vi bara skulle ses och "hänga" så antar ja väl att jag var för godtrogen. Så var ju definitift inte fallet. Han var väl ganska laid back till en början och gick runt och fixade och trixade med en massa olika saker. Jag passade då själv på att vandra runt lite i hans grymt snygga lägenhet och kolla in hans grejer. "Nice" tänkte jag för mig själv. Hans hund var hur söt som helst som sprang efter mig vart jag än gick med hans leksak i munnen vifftandes glatt på svansen. Efter att ha inspekterat hans lägenhet parkerade jag mig i hans soffa. Efter en liten stund kommer han in i vardagsrummet. Ombytt till lite mer bekväma kläder som mer såg ut som träningskläder. Sätter sig klistrad bredvid mig på soffan. Sjunker ner lite så han nästan halv ligger bredvid mig. Vi säger inte så mycket och jag känner själv hur det börjar bli lite obekvämt... Vet inte riktigt vad ja ska säga förutom "jahapp", "jaaa..." så pinsamt. Han börjar röra sig närmare mig. Drar mig till honom med ett fast grepp runt mig nacke och lägger sina läppar mot mina. Jag kan inte förneka att killen inte var bra på att kyssas. För det var han. Vi ligger nu där i soffan och småhånglar. Känner att hans händer är överallt på min kropp. Allting går för fort och ja drar mig tillbaka för att hämta andan. Då kommer ja till mina sinnen. "Herregud! Va snabbt allting går!" Han tittar på mig och säger "vadå vill du inte? Kom igen ja vet att du vill." Vadå vad menar han? Bara för att man småhånglar och har lite mysigt behöver inte antyda på sex?! Men jag måste erkänna att jag var ju trots allt lite småkåt vid det här laget.
"Jag tror jag ska gå" säger ja lite tyst.
"Varför?" säger han förvånad.
"Klockan är mycke. Det är nog dags. Du är säkert trött också. Det är jag med för den delen."
"Men lägg av! Jag är inte alls trött. Sluta va så larvig! Kom tillbaka hit nu. Jag vet att du vill."
Frågan var ju den. Ville jag lr ville jag inte? Han drar mig till sig igen. Kysser mig passionerat. Och ja känner hur jag ger efter....
Efter ligger han där rå svettig. Jag svettas inte en enda droppe på mig kropp. Det gick på, vad kan det ha varit. 10minuter kanske. Herrejösses! Jag var tvungen och fejka IGEN! Han går in till duschen och duschar av sig. Jag klär på mig snabbt så jag kan göra en snabb exit. Sitter där och tänker. Snubben måste skämta! Han sög ju! Vilken besvikelse. Snubben kysser hur jäkla bra som helst men när det kommer till the real deal så kunde han knappt prestera. Han kommer ut ur duschen och ser mig sitta där påklädd.
"Oj, du va snabb!"
"Mmmm... ja tänkte att ja ska gå nu. Så vi får nån sömn inatt"
Han sätter sig på soffan bredvid mig igen. Drar mig till sig och ger mig en stor kram och en puss.
"Mmmm... ok... Känner mig ganska trött ja me."
YES! Tänker ja. Äntligen kan ja ta mig härifrån. Trodde jag ja. Han börjar då fråga en massa frågor om mig. Om mina föräldrar etc. What the fuck?!! Ska han börja snacka nu?? Jag som bara vill hem! Jag svarar snabbt på hans frågor, slingrar mig ur hans grepp och upp ur soffan. Börjar röra mig mot dörren. Han kommer sakta efter. Ja klär på mig mina ytterkläder och är redo att gå. Han går fram till mig och ger mig en kram. Jag räcker ut handen mot dörren. Han tittar på mig med en konstig blick och säger
"Ingen puss?"
Ger han en snabb puss på munnen och går sedan ut genom dörren. Äntligen påväg hem till min säng. Som sagt ja skulle ha stannat hemma och sovit....

Julbak och True Blood

Ligger fortfarande hemma i sängen med blötthår i sängen och skriver här. När jag egentligen borde göra mig iordning för att åka hem till Perry och ha lite mys pys. Tanken är att vi ska julbaka lite och kolla på True Blood. Kommer nog aldrig att komma ikapp med den serien. Har kollat lite av de första avsnitten i första säsongen sen hoppa ja direkt till andra. Enligt Perry måsta man kolla på allt för att ens fatta nånting. Hon har nog rätt fast ja tycker nog att man snappar upp allting rätt bra ändå. Kanske kommer med lite bilder senare ikväll på hur julbaket blev. ^.^

Tjingeling så länge // Linn

Funny shit!



Before the TV came...






Finn ett fel...







Who the hell need a table?



Oh dear lord! Varning för alla soldyrkare.



De här delar de ut på anonyma sexmissbrukare mötena



Some people start early



In lack of better ways... i nödens lag



Damn cute HOTDOG



Some people takes the smoking to the extreem!




Amerikan soldiers main purpose in Irak

Amerikans main purpose in Irak



Female preditor



Arnold Schwarzenegger körde en weggie på den här killen 1985...



Den absolut sötaste valpen jag någonsin sett. Toarulle? Wtf?



Det gäller att ha framförhållning



Determined Dove



Fiiifaaan




Finska Internationella Insatsstyran



Framtida Dörrvakt



Hans T-Shirt talar för sig själv



Någon borde kidnappa honom och släppa av honom i Tensta centrum



Typiskt invandrarmammor att inte ha en aning om vad det som står på deras kläder, betyder.



Eller vad som står på deras påsar...



Undercover är helt enkelt inte hans grej



Vad hade jag för lösenord till min facebook nu igen...



VILL HA! VILL HAAAA!!!!


Pictures

Här kommer lite bilder från vad ja shoppat idag. =)

Från Fuerteventura

De här skorna köpte jag från Fuerteventura. Ville ha med dem :)

Bianco 350kr

Bianco 350 kr

Gina Tricot 399kr

Gina Tricot 399 kr

Vero Moda 289kr

Vero Moda 289 kr


Gina Tricot 119kr

Gina Tricot 119 kr

Från Kappahl 299 kr

Kappahl 299 kr

Från Fuerteventura

Ask kopp jag köpte från Fuerteventura

Next 79kr

Next 79 kr

Shopping

Wohoo! Idag träffade jag min sötis Heidi! Vi har så sällan tid och träffas så när vi väl gör det är det great!
Vi möttes upp i Kista Galleria. Har hört att de tydligen byggt ut där så det är större än vad det var innan. Kista har däremot alltid vart fräscht och nu när de har fler affärer så då är det perfekt att åka dit och shoppa. De har allt! Saknar den tiden ändå när man jobbade där. Herregud vad man shoppade då! Kan nog tänka att det är bra att jag inte jobbar kvar då ja garanterat skulle vara ruinerad vid det här laget så mycket som ja älskar och shoppa :D
Men det blev en hel del shopping idag. Gjorde nog av med en smaskig summa men fick en massa nya saker hem! Ska lägga upp lite bilder sen så ni får se =)

See ya later aligator! // Shopaholic Linn

Pustar ut

Thank GOD att internet funkar igen! Höll på att bli tokig igår och halva morgonen då jag försökte på alla sätt och vis att få mitt internet att fungera. Som tur är funkar det nu! Att man kan vara så beroende av internet är helt absurt! Man är ju online konstant det är som en drog man inte kan leva utan! Once your hooked your HOOKED!
Anyway! Nog snackat om det. Ni måste ju få lite uppdatering.
Jag träffade Mäklaren igår. En snabbis kan man säga. Gick väl sådär kan man säga. Han såg bra ut och va lång (vilket enligt mig e bra) men.... han var definitivt inte min typ! Han var en sån där brat som hänger endast på östermalm. Har ingenting emot dem så men va inte min typ bara. Han tyckte jag var torr för att jah föredrar och hänga på söder. Som sagt natt och dag. Inget intresse alls. Tror iofs att det var ganska ömsesidigt även fast det inte hindrade honom till att gång på gång fråga om vi skulle gå upp till mig istället för att stå i min port och snacka. (För att han inte ville gå nån annan stans) Iaf efter att ha nekat honom ett antal ggr tror ja att han tröttnade tillslut. När vi sen skulle säga hejdå tar han ett steg fram emot mig för att ge mig en kram. Jag kramar honom tillbaka men han vägrar typ släppa taget. Efter att det gått ett tag och ja känner att det börjar bli obehagligt så börjar ja vrida o vända på mig och säger "okey..." han släpper taget tillslut men står ändå kvar ganska nära och kollar på mig. Jag känner vibbarna på att han kanske förväntar sig en kyss men ja tar snabbt ett steg tillbaka. Han fattar vinken och säger sedan hejdå. Så var det med honom. Tror ja kan stryka han från listan nu. Och pusta ut.


What to do?

OMG! Vad ska jag göra nu? Jag skulle egentligen gå ut på en "afterwork" med Masse men det verkar som om han har total dissat mig då han sa att han skulle ringa tillbaka senare! Han har då INTE ringt! Medans väntan har ja hunnit snacka med "Big Ass Lover" en bra stund. Fått mail från "Big Limosine" (Spanjoren) om att han fortfarande är över kåt och vill träffas på en favorit i repris. Messat med "Mäklaren" som vill träffas nu! Snart!! Dear lord! Vet fortfarande inte om ja ska träffa "Mäklaren" då han har varit så himla påstridig på och träffas och när jag nu frågade honom om vad vi skulle göra när vi väl ses så svarar han:
"Ta det lugnt och ses lixom ;) ska ja komma till dig sen då?"
Jag svarar på messet med ett förslag på att vi kan ta en promenad. Då får ja svaret:
"Så kallt ju..vi kan mötas ute och gå en promenad sen gå in... till mig... så när ska vi ses?"
Hallå!? Är svaret självklart eller att han bara vill en grej??? Duh!
Sitter här nu och har fortfarande inte svarat på messet! What to do? Ska ja gå lr inte? Han kan ju ändå inte tvinga mig till honom.... Kanske ja ska möta upp honom och se hur han är då?
Oh well.... Får väl se vad som händer.... to be continued....



Har jag oxå blivit påverkad?

Läste Twilight boken när jag var på semester. Kunde inte lägga den ifrån mig! Jag hade ändå redan sett filmen innan så man visste hur boken skulle vara men det var ändå kul och läsa boken i efterhand då vissa saker som fanns med i filmen inte fanns med i boken men i det stora hela var den väl samma lika. Som sagt efter att ha läst den första boken kände jag mig supersugen på att läsa New Moon men nu är ja ändå lite klyven då mina vänner säger att ja ska läsa boken innan jag ser filmen lr ska jag göra som ja gjorde innan och se filmen först? Känner mig någor efter men kan inte fullt ut säga att ja fastnat i den hela Twilight hysterin. Still what to do?




Läsa boken först lr se den på bio?

Back To Reality

Ouff! Ouff! Ouff! Back to reality! Känns väl lite si sådär... Är glad för att va tillbaka till närheten av mina vänner men inte så mycke mer än så.
Sverige i sig just nu är varken det ena lr det andra. Grått och trist väder men ändå för varmt för att kalla det vinter även fast vi nu är inne i december! Kan inte fatta att jag säger det men jag vill väl som jag antar 99% av sveriges befolkning (iaf i sthlm) ha SNÖ!! Jag är inte den som firar jul men samtidigt så känner man väl att desto längre det tar tills snön kommer desto längre håller vintern i sig till månaderna det ska vara vår. Vem vill inte ha mysiga varma tröjor och stora härliga jackor som håller oss varma. ^.^
Åhh är sååå sugen på och shoppa nu när det inte finns nå sol som kan göra en glad. Thank GOD for all the beautiful things we have in life such as clothes!
Här kommer lite kläder som ja bara VILL ha!!!

RSS 2.0