*asgarv*

Dagens roligaste handelse!

Mamma star i badrummet och tar min eyes&lip make-up remover och haller i handerna.
Jag fragar till forvaning:

L - Vad gor du?!
M - Vada?
L - Vet du vad det dar ar??!
M - Ja. Olja ju!
L - Olja far vada?
M - Jag vet inte. Vad ar det da?
L - Eyes & Lip Make-up remover! Vart har du haft den nanstans??
M - Aha... pa kroppen... jag trodde det var babyolja...

Jag star och ASGARVAR!!!!

Har lart mig natt nytt idag :D

No hay que limpiar por favor = Ingen stadning tack! :) Tack Pia! ;)

Fuerteventura!!!

23-NOV-09
Fortsa dagen har gatt nu pa fuerteventura. Nar vi val landade och kom fram var det sol men en javla massa moln :( Bade jag och mamma var utmattade,hungriga och hade huvudvark. Val efter en bussresa till hotellet pa 1 timme var vi framme. Alltid lika spannande med ospecificerat hotell! Man vet aldrigf vad man far :D Hotellet var fint!! Till min forvaning inte alls samma standard som i turkiet men jag maste erkanna att hittills sa var turkiet MYCKE battre!! Men har ska vi inte klaga :) Var lagenhetshotell. Mamma vart glad, sa att nu kan hon laga nudlarna hon tog med sig, pa rummet. Haha!Hon trodde hon skulle fa svalta ihjal har *asg*
Efter att ha lamnat grejerna pa rummet och bytt om till natt mer lattklatt och bekvamt begav vi oss ut pa natt och stoppa i magen :) Mamma ville ha spansk mat sa hon.
"Jag vill ha den dar spanska friedrice!"
Forst fatta jag inte vad hon mena men nar vi sen kom fram till en restaurang och hon pekade pa paellan pa menyn fattade jag! Hon ar rolig hon min mamma. ^.^
Vi gick runt en stund tills vi bestamde oss for en liten restaurang som hette La Marina Canaria. Vi bestallde mixed paella. Mamma ville saklart ha den stark sa jag sa det till servitoren som var for upptagen med att kolla min uringning flasandes 10cm fran mitt ora!! Typical guys!! Satt dar minst 40min innan vi fick mat. Anda var det bara vi och ett bord tillsom redan fatt mat :s Nar vi val fick mat var det en besvikelse :( Smakade bara stark.
Oh well! Battre lycka imorn. Blir strandpromenad med massa bilder!! Wieee!!


This is for you girls ;)

Efter att mina trogna (men få) läsare klagat på att jag uppdaterar denna blogg alldeles för lite. Så ska ja försöka skriva lite innan jag drar till Fuerteventura imorn. :D
Inte så mycke har hänt utan det e samma skit dag in och dag ut. Har fortfarande svårt och sova om nätterna så... Hjälpte inte när jag i onsdags följde med mina kära kolleger och kolla på Paranormal Activity. Jag sket på mig rent ut sagt! Är därför ja aldrig kollar på skräckisar för ja blir scared shitless! Va faan tvungen o sova med både tv:n och lampan tänd!

Nu till alla som jag håller på o träffar! Ok träffar inte alla men de som ja har på G då... tänkte skriva en liten lista så ni kan hänga med i snacket ;)

1. Spanjoren a.k.a Big Limosine.
Han ringde senast för nån vecka sen. Skrev till mig på facebook häromdan och sa att han ville träffas. Snubben kan inte ta ett nej asså. Han kommer ju höra av sig igen det vet vi...

2. Exet a.k.a Masse
Han har ja inte hört nånting från på ett tag... Tror snubben e sne på mig. Men det e bara och låta han va... tids nog så hör han oxå av sig så småning om...

3. The Ass Lover
Han har ja snackat med ett tag nu. Börjar få bättre kontakt. Han e däremot äldre.. 36. Trevlig och hur skön som helst och snacka med men det börjar bli för stor fixering kring röven. Palla! Visst att man tycker om nått men måste gå över styr? Det är lixom ass hit ass dit! Drop it! Får se om det stör mig mer kanske ja måste droppa honom.

4. Kurden från Uppsala
Hur trevlig söt och go som helst...Tycker mer och mer om honom... Vi har snackat nu nåra kvällar i rad. Och vi har det faktiskt trevlig. Garvar, snackar om lite allt möjligt.. Diggar honom. Men som med alla andra killar så vill han bara en sak... Han säger att han inte vill nå seriöst. Va faan!!! Hur många ggr har man inte hört d! Men ja sa nej ja vill inte va nå bootycall. Been there done that! Det räcker. Vill man inge seriöst then bye bye. Han säger att han vill fortfarande att vi ska va vänner. Så får vi se i framtiden. Aja vi får se... jag tänker inte ödla min tid på honom... Har som sagt andra på G. Snacka går ju det fördriver tiden.

5. Mäklaren
Vi har snackat lite. Messar varandra för det mesta... Men han messar varje dag och undrar om vi ska ses... ja skjuter upp dag för dag som går. Det e inte normalt att man är så på som han e. Creeps me out. Brukar inte va den som inte gillar när killar vet vad de vill. Men han e verkligen PÅ. Kunde ha träffat honom hör om kvällen. Vi sa att vi skulle höras av och se om vi kanske skulle ta en sängfösare. ;) Hahaha! Men ja va orakad och ofräsch vi kl 02:00 när han väl bestämde för att han ville ses. Så jag gjorde det enda tänkbara även fast ja egentligen hellre hade velat få lite motion in the ocean. Oh well det kommer andra ggr.


Det va väl lite uppdatering. Kommer mer när ja kommer hem men än så länge får det räcka!

Här kommer nåra roliga sexpositioner ni kan testa :p ENJOY!


KUL KUL KUL :)

Shiiit nu går det undan! Börjar snacka med nya människor höger och vänster. Snacka med en kille förra veckan som ja kanske ska på date med nu på onsdag. Sitter och snackar med en annan kille nu som ja tror han antyder på att han ville träffa mig redan idag?! Hmm... ska upp tidigt imorn så jag borde inte men det skulle kunna vara kul ändå. Han är ju ändå inte från sthlm. Är han ingen höjdare är det bara att inte träffa honom igen. Finns ju ingen chans att ja springer på han här i sthlm. Haha! Kul och känna att man är tillbaka till det där singel livet som man hade en gång i tiden. Nu är frågan bara : How long will this last?


Längtar till sommarn!

Eftersom hösten är här och vintern börjar krypa fram så läger ja upp nåra bilder ja tog i sommras. Stockholm på sommaren är såå fint! Man bara längtar :)



Envis

Spanjoren ringde mig idag när ja precis klivit innanför dörren. Han va på ett afterwoork och ville träffas. Ja sa att ja precis kommit hem och skulle upp tidigt imorn men han envisades med att han skulle träffa mig.
 
"Kom igen! Varför inte? Jag vet att du innerst inne vill. Ge mig en anledning till varför. Erkänn att du är lite småsugen. Du vill träffa mig lr hur? Jag som tänkte att ja skulle få ta dig på köksbordet."
 
And on and on it went. Jag sa nej men han insisterade att han skulle låta mig få tänka att han skulle ringa upp om en trekvart. Som jag trodde. Han ringde. Men mitt svar var fortfarande nej. Visst ville ja ligga för ja va ju trots allt sugen. Men inte på HONOM. Han var bra en gång i tiden, det var han, då var allt nytt och spännande men nu....
Nej ja tänder inte på honom. Smal som en tandpetare. Nej just not my type.

Jag fixade däremot nytt ragg idag. :D Får se hur det går. Nytt är alltid roligt. Hur söt som helst. Mer om honom in the future...
 

Känslor...

Varför känner man den här längtan av att vilja ha nånting man inte kan få.
Varför har man dessa tankar av att vilja ha nånting man inte kan nå.
Alla dessa handlingar men inget resultat,
känns som om man är hungrig men stirrar på ett tomt fat...
Denna desperation av att man vill att allting ska bli bra.
Denna depression man inte vill ha...
Den här tystnaden är något man inte vill...
men allt man göra är att bara sitta still...
Allt jag vill är att vakna till liv och höra hur allt omkring mig låter.
Allt jag kan göra är att vänta... tills den dagen kommer åter...


usch....

Sorry för att jag inte har skrivit lr lagt till nånting under helgen... men har mått allmänt piss...
Vet inte riktigt vad det är så finns egentligen inget och skriva... Tror jag har hamnat i min så kallade deprission igen... vilket inte är bra. Just gotta snap out of it! Fuck it! Hatar och må så här!!! Vet varken ut lr in. Bara och ignorera... Ska försöka lägga upp lite bilder så småning om.

Godnatt // Linn

Regnigt värre...

Nu e man hemma från middagen med Nari. Stackarn tog mig en evigheter att komma ut och ens möta upp henne. Mamma ringde och behövde hjälp. Skulle byta om 5ggr innan jag bestämde mig för vad ja skulle ha. (så typiskt mig) När jag äntligen e klar. Har satt på mig skorna och jackan för att gå ut och trycka upp hissen tappar ja månadskortet. Böjer mig ner för att ta upp det och "riiiitch" OMG brallorna gick sönder! Crap! Nu måste ja in igen. Byta byxor snabbt som faan och springa ut. Jag är redan försenad och hon kommer inte bli glad... Det är sååå typiskt mig att nått sånt där händer.
Kommer upp till Odenplan och vi bestämmer oss för att gå och käka på Houston Steakhouse. Det blev entrecote med klyftpotatis, chilibearneaise och coleslaw. Efterrätt blev det jordgubb och lime cheesecake. *mums* Maten var suveränt god! Personalen var hur trevliga som helst! Men.... Var alldeles för högljudt och det kändes lite skolmatsal på nått sätt. Kocken stod och lagade mat i samma sal och det blev nog lite os. Luktar fortfarande mat nu när man kommit hem. Lite minus på den delen. Tror inte jag kommer gå dit igen... Synd...
Var förbi videobutiken på vägen hem. Hyrde tre filmer. Blev Star Trek, Änglar & Demoner och LA Gigolo. Så nu e d dags för kvälls(natt)mys i soffan. ^_^

Tudiloooo // Linn




I still got it ;)

En kille flörtade med mig på jobbet idag :D Gjorde min dag liiiite bättre. Trodde ja hade tappat IT men det visade sig att även fast man känner sig så himla oattraktiv så finns det NÅN som tycker motsatsen. Även fast det är grått, trist och kallt väder ute så finns det folk som får en och må som solsken. I samband med detta höstväder (snart vinter) så på nått sätt känner man sig så mycket mer fulare. Ingenting sitter som det ska håret glänser inte lika fint lr sminket är inte lika snyggt på som det är på sommarn när man strålar lite mer. Då hjälper det verkligen med att någon, vem som helst får en att le.

Snart ska jag ut och möta upp Nari. Vi ska nog gå och sätta oss på nån restaurang och snacka skit och käka god mat. En drink kanske två ;p (om inte fler för min del)


Sayonara!// Linn


Obsession

Vad är det med folk idag egentligen? Visst att man ska vara mån om sitt utseénde och tycka om sig själv. Men palla ha folk som påpekar det HELA TIDEN! Jag är den typ av tjej som inte är pinnsmal och har inte världens bästa självförtoende. Även fast jag många ggr önska att jag var det motsatta. Klart att jag skulle vilja vara slank och fin och se ut som alla de fina tjejerna man ser skutta runt och se glada ut för att de är smala och får på sig alla fina kläder. Samtidigt är jag realist. Jag kan inte bli så smal som de tjejerna jag ser varje dag och avundas. Och jag vet det. Jag har accepterat det. Men folk i min omgivning har tydligen inte gjort det. Häromdan va det en utav mina vänner som sa:

"Gud du är så vacker! Du är så himla söt! Men....! Vi måste fixa till dig... Skaffa träningskort på SATS så kan ja bli din personliga tränare!"

Hon menade säkert inget illa. Och jag antar att hon bara menade väl. Men hallå?! I have feelings :( Och hur skulle ja tolka det där? Om jag hade sagt det till henne. Hur skulle hon ha reagerat?

Samma sak händer senare på kvällen. Kommer till festen och de säger direkt:

"Hej! Vi har fixat mat till dig. Vi vet att du är hungrig! Du är ju alltid hungrig!" *folk skrattar* och "shiit va kallt det är här inne! Jag fryser. Linn fryser inte för hon har så mycke kött på benen" *folk skrattar*

Jag är minst sagt van av att höra dessa kommentarer. Har växt upp med dem. Det är så inom den asiatiska kulturen. Ingen bryr sig om hur det egentligen låter. Det kommer så naturligt och säga.

"Hej har du gått upp i vikt?" eller "Vad tjock du har blivit!"

Jag är inte heller den personen som går runt och konstant klagar på att hur ja ser ut lr på min vikt. Är det egentligen ok för folk att kommentera hur man ser ut? Att dömma andra? Att kritisera andra? Jag tycker däremot att man ska vara ärlig om man har en åsikt men inte till den gränsen att man är elak. Var går egentligen den gränsen?


Ok ja håller med om att det här ser äckligt ut men skulle inte folk va så besatta av utseénde så skulle inte folk se ut så här.



Har hänt att folk trott lr undrat om ja e gravid lr bara tjock. Jag svarar alltid BARA TJOCK!


My New Shoes!

Var bara tvungen att lägga upp bild på mina nya skor :D
Shoes makes me soo happy! (skorna är från Bianco)


Anticimex

Väcktes kl 08:43 imorse av att det ringer på dörren. Ligger kvar i sängen och tror att ja drömmer. "Riiiiiiiiinnnnnnnggg!!" Där kom dörrklockan igen. Shit det står nån utanför min dörr! Yrvaken lr snarare fortfarande sovandes staplar ja fram till ytterdörren. Kikar ut genom nyckelhålet. Ser tre personer ja inte känner igen. Så tänds glödlampan i mitt huvud. Shhiiit det va idag anticimex skulle komma och kolla våra lägenheter! OMG!! Jag har inte gjort ett jack shit! Lägenheten ser trashad ut. Med kläder på badrumsgolvet, kläder i hallen, kläder i varje liten vrå i hela lägeheten. Disk i diskhon. What the fuck! De kan inte komma nu!? Jag va faan heller inte förberedd även fast ja har ett vagt minne av att ja sett lappen i trapphuset redan sens början av veckan. Fuck! Vad skulle ja göra nu???? Först grips ja av panik och tänker ska ja öppna dörren och släppa in dem? Lr ska jag låtsas som ja inte e hemma? Kan ni gissa vad ja gjorde? Jepp option nr 2! Om ja sakta vänder mig om och låtsas att ja inte e hemma så behöver de inte komma in och ja behöver inte skämmas. So that's what I did. :D Gick och la mig i sängen igen. Och somna om. ^_^




Soft men seg dag

Efter att ha varit ledig i två dagar så va det dags för jobb igen idag. *suck* Samma gamla skitsnack på jobbet. Klagandes på schemat. Spelar ingen roll vad man gör. Ingen kommer någonsin bli nöjd. Är det väl i alla situationer. Är någon någonsin nöjd? Alltid nånting man vill lr så vill man alltid mer. Finns inget mellanting egentligen. Dagen fortsatte med utbildning. *snark* Typiskt mig att alltid ställa en massa frågor. Men vadå frågar man inte får man ju inga svar. Slutade med att folk sa "Tyst nu! Annars får vi aldrig gå hem!" *haha* som om ja lyssnade på dom!

Efter utbildningen träffade ja upp Nadja, Conny och Diddi :D Har verkligen saknat Nadja sååå mycke!!! Tyvärr fick vi inte tillfälle och snacka så mycket som vi egentligen behövde men men det kommer fler dagar. Måste ta och träffas lite mer så man får ta igen tiden vi inte hunnits träffas på.

Hade ett missat samtal från okänt nummer. Guuud va ja hatar okänt nummer!!! Hur faan ska man då veta vem det är som ringer?! Oftast brukar de bara ringa en gång oxå! Hur irriterande e inte d? Har en aning om vem det kan vara.... Tror det är Spanjoren. Snacka om att killen är Kåt! Efter att ha ringt ett antal ggr och mail efter mail. (tro mig det e HETA mail, you girls you know what i mean ;) Snubben e fortfarande fett på! Va ska ja göra om ja e grym? *haha* Får se hur det blir har redan gett honom en chans och han va ingen höjdare precis. Funderar på och ge honom en andra chans men e inte så himla sugen på den ideén. Och tro mig ja brukar inte vara den som tackar nej ;) Fortsättning följer...



Smell Ya Later! / Linn

Jahapp o.O

Det här blir väl då mitt första inlägg som bloggare. Oj bloggare. Trodde man inte.. men efter ett och annat tjatandes av mina vänner så tänkte ja väl "what the hell" kan väl ge det ett försök. Får vi se hur länge det här varar...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0